Sunday 21 December 2014

Täältä tullaan Marokko!

Nonni! Nyt on avattu blogi Taidi Productionsille. Taidi Productions on kahden hengen kimppakivaa julkisesti ruotiva duo, joka postaa satunnaisia videoita ja kuvia satunnaisista aiheista, jotka on hauskoja ehkä pelkästään meidän mielestä. Ehkäpä musiikkiakin on jossain vaiheessa tarjolla.

Taidi Productions sai alkunsa kesällä 2014 kiertäessämme Keski-Eurooppaa kANAALIN kummaltakin kulmalta. Matka taittui Ranskan puolella perheauto Puntolla. Englannin puolella jouduimme vaihtamaan Vauxhalliin, mutta eteenpäin silläkin mentiin eikä saatu kuin kahdet sakot.

Tapaninpäivänä suuntaamme reiluksi viikoksi Marokkoon teemalla "Matkalla ilman ennakkoluuloja (?)".  Marokon suurlähetystöstä on ekskursiollemme näytetty jo vihreää valoa, ja meillä pitäisi olla "no problem", vaikka toisen meistä passi umpeutuukin vähän suositusrajoja aiemmin. Maidi haluaa ainakin nähdä käärmeenlumoajan ja ratsastaa kamelilla. Minareetteja ja muita fallossymboleja olisi myös kiva nähdä.

Ja oikeestaan tää postaus oli myös tekosyy Maidille päästä testaamaan sen uutta TABLETTIA! Tää on muuten kirjotettu Onnibussissa.

No comments:

Post a Comment