Wednesday 1 July 2015

NYC Day 4-5

Perjantain kohokohta oli illaksi varatut paikat Phantom of the Opera musikaalista Broadwaylla. Laitettiin vähän paremmat päälle ja Maidikin päätti laittaa ekaa kertaa matkan aikana vähän meikkiä naamaan. Musikaali oli tosi hyvä, taisi molempia vähän herkistää. Andrew Lloyd Webber on kyllä musikaalinero ainakin Maidin mielestä ja oli todella juhlava kokemus katsoa juuri tämä musikaali prameassa teatterissa (jossa cokiskin olis maksanu 10$). Loppumatkalla Maidi reflektoi feministis-oidipaalista tulkintaansa musikaalista kohteliaasti nyökyttelevälle Tanelille.

Lauantaina nähtiin kaupungilla Maidin Sheffieldin aikaista vaihtarikaveria Maria aamiaisella, ja lähdettiin kiertämään China Townia ja Little Italya. Täällä olikin kaupanteko vähän erilaista kuin Nykissä ja varsinkin Chinatownissa tyrkytettiin joka suunnalta 'handbag-handbaagia' (olisipa ääninäyte). Little Italyssa saimme kulinaristisen makuelämyksen maistamalla deep fried oreoa.

Lauantai oli lähes täysin sadepäivä, mutta onneksi Maidi teki hyvät sateenvarjodiilit (2kpl/3$). Tosin Tanelin tulkinnan mukaan toinen varjo lähti luvatta mukaan...

Vasta kotona Riversidessa Maidi hoksasi, että kameralaukussa on myös sadesuojus. Vietettiin lopulta rauhallinen koti-ilta tulevia päiviä suunnitellen. Tantsu oli reippaana poikana saanut jo auton varattua, ja huomenna matka jatkuisi kohti Bostonia.

No comments:

Post a Comment